Voor inwoners, ondernemers, verenigingen, evenementen en bezoekers

Schouwen-Duiveland is een fijne plek om te recreëren, met oneindig veel mogelijkheden op het gebied van plezierig wonen, werken, sporten, winkelen en uitgaan. Met onze Schouwen-Duiveland4you websitefacebookpagina en twitteraccount verbinden wij inwoners en bezoekers van Schouwen-Duiveland met interessante, positieve en leuke informatie.


 
Wat kan je zoal vinden op de site Schouwen-Duiveland4you?
Natuurlijk veel nieuws over Schouwen-Duiveland zelf. Zo vind je aanstaande activiteiten in Schouwen-Duiveland in de agenda. Onder de kop (sport-)vereningen tref je naast het bekende voetbalclub en nog heel veel andere (sport-) verenigingen en clubs aan die de stad kent. Ondernemers vertellen over hun bedrijf en geven u graag een kijkje in eigen keuken bij “Ondernemer vertelt”. Er is een aparte pagina over stranden, de natuurmonumenten en natuurlijk het Schouwse weer.
 
Leuk:
Schouwen-Duiveland4you zal ook regelmatig aanwezig zijn bij activiteiten om te fotograferen en filmen, dit materiaal zal dan ook terug te zien op onze Facebookpagina.
 
Schouwen-Duiveland4you nodigt iedereen (inwoners, Gemeente, instellingen, verenigingen, stichtingen en ondernemers) in Schouwen-Duiveland uit om actief deel te nemen aan onze site, heeft u positief nieuws of leuke interessante wetenswaardigheden over Schouwen-Duiveland laat het ons weten. Wij brengen via onze website, Facebookpagina en Twitter iedereen graag in contact met ook uw nieuws.
Sponsoren