Video Zeeland

Video Zeeland
Video Zeeland is een nieuw bedrijf, vanuit passie gestart in 2013. Janine Versteeg is het gezicht van deze Zeeuwse onderneming. Filmwerk en montage hebben haar interesse van jongs af aan. Door de diverse opleidingen die ze op dit gebied volgde heeft ze een scherpe blik op de kwaliteit van haar werk. De focus ligt op het beste resultaat en daarvoor gaat deze cameravrouw door het vuur. De hitte van een aluminiumgieterij? Geen belemmering om duidelijk te maken hoe een product tot stand komt.

Exotische natuuropnames, inclusief slangen of krokodillen? Deze reislustige filmmaakster vertrekt geen spier.
 
Avontuur in eigen omgeving op een feestelijke dag? Voor kinderen bestaat de mogelijkheid tijdens hun kinderfeestje een workshop te volgen om onder deskundige begeleiding hun eigen scenario te verfilmen. Aan het einde van de dag ontvangt iedere gast een dvd.
De volgende stap, het produceren van speelfilms, is reeds in ontwikkeling. Daarnaast blijft Video Zeeland voor projecten op kleine schaal inzetbaar. Zo bestaat de mogelijkheid privé-aangelegenheden op passende wijze in beeld te brengen, een bijzonder aandenken voor het leven.
 
Kortom; ons bedrijf profileert zich op de markt door maatwerk, service en prijs. Video Zeeland heeft ruimte om te laten groeien en zelf te groeien!
 
Janine Versteeg filmt al 15 jaar als hobby, maar heeft in 2012 een professionele opleiding camera en montage gevolgd in Bergen op Zoom. Een boodschap overbrengen met een film is een vak apart. Het is communiceren met bewegend beeld en geluid.
 
Wilt u iemand verrassen met een persoonlijke videoboodschap, ook dat kan. Bijvoorbeeld bij een kroonjaar een blik terug uit de tijd van……een leukere verrassing voor de jarige is er niet.

Video Zeeland
Havenpark 39
4301 JH Zierikzee
       
www.videozeeland.nu
info@videozeeland.nu
volg ons                     
06 110 46 906        
         
         


 

Sponsoren